м. Харків, пр. Гагаріна 22, 2этаж м. Красноград, вул. Полтавська 70, оф.3

+380990642177

Телефонуйте з 10:00 по 20:00

Бронювання турів онлайн

Швидкий зв'язок з нами
Про нас
Рекламное обьявление для администраторов сайта

10 КРАЩИХ ПЛЯЖІВ СВІТУ 🏖

Пляж Кохання (Мексика) 🏝
По-іншому це райське містечко ще називається Прихований пляж. Він розташовується на невеликому острові Марієта і захований під величезною скелею. До слова, сам острів є нежилим. Відвідати Пляж Любові можна тільки в періоди відливу. Коли вода відступає, перед очима з'являється магічне місце, яке ідеально підходить для усамітненого відпочинку. Невеликий пляж, оточений кам'яними стінами, бірюзова вода і пробиваються під скелею промені сонця зроблять поїздку незабутньою.


Рожевий пляж🏝
У нашому списку 10 кращих пляжів світу не можна не згадати яскраву місцевість на Багамських островах. Pink Sands Beach, як і випливає з назви, відрізняється піском рожевого відтінку. Такий колір досягається завдяки частинкам коралів, які виносить на берег. Так що, чим більше хвиль омивають пляж, тим яскравіше буде виглядати пісок. Вхід на цей пляж платний (20 доларів), проте милуватися заходом і будувати замки з червоного піску того варто.

 

Кала-ен-Портер🏝
На невеликому острові Менорка, який знаходиться в Іспанії, сховався мальовничий мініатюрний пляж Кала-ен-Портер. Він знаходиться прямо біля підніжжя високого пагорба, так що дістатися до нього досить складно (вам доведеться подолати близько 200 сходинок). Пляж відзначений блакитним прапором за чистоту і безпеку. Прозора вода, пологий спуск, білий пісок дозволять вам максимально насолодитися відпочинком.
Бажаєте провести час більш активно? Займіться снорклингом, досліджуйте бухту або пограйте в пляжний волейбол. Увечері можна провести час в кафе, яке знаходиться в печері. Романтична атмосфера та жива музика зроблять вечір незабутнім.

 

 

Ель-Нідо🏝

Любителі пляжного відпочинку безсумнівно знають про красу Філіппін. Пляж Ель-Нідо - це те, що повинен відвідати кожен турист. Мальовнича місцевість захована на острові Палаван. Цей пляж нагадує рекламу Баунті. Високі пальми, білосніжні піски, ніжно блакитна прозора вода, тропічні ліси зі скелями створюють неповторний пейзаж і змушують закохатися в острів. Для любителів активного відпочинку є можливість досліджувати різні бухти або відвідувати місцеві заповідники. Врахуйте, що відправлятися на Ель-Нідо бажано в зимові місяці. Влітку і восени є ризик потрапити в сезон дощів.

 

Майя-Бей🏝
6 місце в нашому рейтингу 10 найкращих пляжів світу займає цей тайський пляж, розташований на острові Пхі-Пхі-Ле. Майя-Бей оточений високими скелями і славиться білим піском, рибками, підпливають прямо до берега, красивими коралами і водою блакитного відтінку. Крім купання, ви також можете зайнятися снорклінгом або покататися на водних лижах.


Кайо-Коко🏝
Якщо ви шукайте екзотичний варіант відпочинку, вирушайте в сонячну колоритну Кубу. Найпопулярнішим пляжем в цьому країні вже довгий час вважається Кайо-Коко. Тут максимально розвинена туристична сфера. На курорті знаходиться величезна кількість готелів з харчуванням Все включено і відмінними пляжами. Так що, ви можете насолоджуватися відпочинком на білосніжному піску, підтягуючи Пинаколада і слухаючи місцеві кубинські мотиви.
До слова, Кайо-Коко вважається нежилим островом. Всі співробітники готелів щодня добираються сюди з інших регіонів.

 

 

Капуташ🏝

Не можна не згадати популярний напрям відпочинку багатьох українців - Туреччину. Тут найкрасивішим пляжем заслужено вважається Капуташ. Золотистий пісок і блакитна вода тут заховані за високими потужними скелями. Так що приїжджають сюди туристи можуть насолодитися максимальним самотою і відпочити від натовпу і шуму. Врахуйте, що інфраструктура розвинена не так добре і до найближчого міста не менше 4 кілометрів.

 

Ансі Лаціо🏝
Третє місце заслужено займає довгий пляж Ансе Лаціо, який знаходиться на одному з Сейшельських островів. Вода тут настільки чиста, що ви можете бачити пропливають повз маленьких рибок.
Пляж оточений високими пальмами, які створюють природну тінь, і величезними валунами. Примітно, що на пляжі немає гострих коралів або водоростей, що робить відпочинок не тільки приємніше, але і безпечніше.
Ансі Лаціо є абсолютно безкоштовним, на його території є кілька ресторанів і сувенірних магазинчиків.

 

Залив Поркос🏝
На 2 місці нашого рейтингу розташувався бразильський пляж Затока Поркос. Ви неодмінно повинні хоч раз в житті відвідати це місце. Високі скелі, які немов виростають з води, додають йому особливого шарму. Залив Поркос є платним, і кількість відвідувачів часто обмежена.
У поєднанні з дикою природою це дозволяє відпочити від шуму великих міст і насолоджуватися тишею і спокоєм. Крім пляжного відпочинку, ви можете також поплавати величезними черепахами, піднятися на високі скелі.

 

Туерредда🏝

Перше місце в нашому списку найкрасивіших пляжів заслужено опинився італійський пляж Туерредда, який знаходиться на Сардинії. Як і багато представлені в рейтингу місцевості, він є диким і мальовничим, проте дістатися до нього досить просто. Ідеально чиста вода, золотистий пісок і густі ліси, які оточують пляж, зробили цю місцевість популярної серед туристів з усього світу. Туерредда славиться своєю чистотою, за що і отримав блакитний прапор.