м. Харків, пр. Гагаріна 22, 2этаж м. Красноград, вул. Полтавська 70, оф.3

+380990642177

Телефонуйте з 10:00 по 20:00

Бронювання турів онлайн

Швидкий зв'язок з нами
Про нас
Рекламное обьявление для администраторов сайта

Курорт Марса Алам

Більшість готелів Марса-Алам мають власні бухти, які захищають комплекси від зимових вітрів приходять з моря. Завдяки такому розміщенню, готель надійно захищений від пилових бур. Тому, Вам будемо комфортно відпочивати на території готелю цілий рік.

Відпочинок в Марса-Аламі з дітьми - це задоволення! Так як майже в кожному готелі є піщаний пляж з пологим входом в море, який ідеально підходить для малюків. Для більш дорослих відпочиваючих побудовані надійні понтони. І ось тут починається найцікавіше! Чи не виїжджаючи з готелю, з понтона ви можете спостерігати пропливають дельфінів, черепах, величезна кількість великих і дрібних риб і, звичайно, живі і здорові корали, яких вже не зустріти поруч з береговою лінією в Шарм ель Шейху і Хургаді.

Марса-Алам курорт молодий (з 2001 року), але дуже активно розвивається! Тому, тут ви не знайдете не одного старого готелю.


Якщо ви налаштовані рішуче подивитися всю красу Червоного моря, Марса-Алам це саме те місце. Курорт пропонує краще підводне плавання на Червоному морі. Морська життя курорту дивовижна, адже місця занурення все ще незіпсовані. Тут комфортно пірнати круглий рік. Приблизно в квітні і травні видимість іноді зменшується через планктону, але саме це приваблює китових акул!
Завдяки унікальному рельєфу дна температура води не опускається нижче 24 ° C.

Дізнатися більше про курорт та отримати детальну інформацію о турах в Марса-Алам ви зможете у нас в офісі. Наші фахівці допоможуть підібрати для вас найкращий варіант.