м. Харків, пр. Гагаріна 22, 2этаж м. Красноград, вул. Полтавська 70, оф.3

+380990642177

Телефонуйте з 10:00 по 20:00

Бронювання турів онлайн

Швидкий зв'язок з нами
Про нас
Рекламное обьявление для администраторов сайта

Скільки коштує їжа в Греції?

 

Греки використовують корисні продукти - свіжі овочі і фрукти, вживають багато зелені, сири, морепродукти, не зловживають фаст-фудом; Традиційний продукт в Греції - оливкова олія, його додають в блюда, на ньому смажать, змішують з травами і спеціями. Їжу заправляються лимонним соком замість солі, а маринади і заправки для салатів роблять на основі цитрусових. Чого варті національні молочні продукти - йогурт, козяче молоко, фета і бринза, мммм ....

 

Вартість їжі залежить від того, де ви будете їсти. У великих містах або в туристичній зоні вечерю в ресторані обійдеться дорожче ніж в таверні, а у віддаленій сільській таверні буде дешевше набагато від міських закладів.
Ще одна деталь - частина грецьких страв підійде і для дитячого харчування. Замовити їжу для дітей можна в ресторанах і тавернах. До речі в тавернах часто обідають і місцеві жителі. Це показник, що їжа в закладі смачна.
Якщо ви їдете в Грецію, то можете не переживати що залишитеся голодними - порції всюди великі, а ціни дуже навіть прийнятні.

 

Ласунам можуть теж розгулятися: грецька пахлава баклавас, посипані горіхами медові пончики лукумадес, йогуртовое морозиво.

Це пишнота їжі можна описувати дуже довго. Тому вибирайте путівку до Греції для відпочинку, зробите дегустацію самі і можете не переживати що залишитеся голодними - порції всюди великі, а ціни прийнятні.
 

Ціни в кафе Греції:
Сніданок - 4 €.
Обід - 6 €.
Вечеря - 17 €.

Ціни в ресторанах Греції:

Сніданок - 5,5 €.
Обід - 14 €.
Вечеря - 25 €.

Якщо у вас виникли питання щодо готелів, проїзду і харчування в Греції - залишайте заявку на сайті або відразу телефонуйте нам. Підберемо класний варіант для відпочинку.